Wie zijn wij

Wij zijn een gezin met 3 kinderen en wonen sinds 2005 in dit prachtige gebied in de Betuwe. Wij hebben dit huis nieuw gebouwd, dat deel uitmaakte van een nieuwbouwproject in Opijnen.

Omdat wij graag ons bedrijf aan huis wilde hebben besloten we om aan onze woning een bedrijfsgedeelte te bouwen met eigen ingang, parkeerplaatsen, etc. Omdat wij een franchiseorganisatie in de wellness hadden, hebben wij bij dit bedrijfsgedeelte een klein wellnesscentrum als trainingsruimte gebouwd, dat bestaat uit een verwarmd zwembad, finse sauna, infrarood cabine en douchemuur met koud/warme douche, regendouche en stortemmer. Bovendien wordt het wellnessgedeelte op een unieke overkapt en verwarmd.

Inmiddels is ons concept te groot geworden om nog vanuit huis uit te rollen. Het starten van een B&B, om zo meer mensen van deze omgeving te laten genieten en de kans te bieden om in alle privacy te genieten van een stukje wellness, is al langer een wens van ons. Om uw verblijf helemaal compleet te maken bieden wij in samenwerking met de eigenaar een sloep te huur aan. Deze sloep staat op een trailer, waardoor wij de sloep voor u te water laten waar u maar wilt. Wij hebben enkele mooie routes voor u beschreven. De sloep is zeer makkelijk om mee te varen. Iedereen kan dit.

Wij hopen van harte u binnenkort als gast te mogen ontvangen.

Hans en Gerarda van Oosterbosch
Presentatiepagina van Bed & Breakfast In De Betuwe in Opijnen