Sloepverhuur

U kunt bij ons een sloep huren die wij in de omgeving voor u te water kunnen laten.

Zo kunt u schitterende vaartochten maken over de Linge, de Zuid Willemsvaart, de maas of Biesbosch. Afhankelijk van uw keuze berekenen wij wel een kleine vergoeding voor het wegbrengen en te water laten van de sloep.

De Linge:
Wij laten de sloep te water bij het voetveer in Heukelom. U kunt vanaf deze loswal via Arkel naar Gorinchem varen. Heen en weer bent u ongeveer 6 uur aan het varen. Indien u tijd over heeft kunt u nog een klein stukje de andere kant opvaren richting Leerdam. Ongeveer 15 minuten varen kunt u het jachthaventje van Leerdam invaren, de boot aanleggen en een bezoek brengen aan dit leuke stadje.

U kunt natuurlijk ook richting Geldermalsen varen. In Buurmalsen kunt u genieten van een heerlijke lunch bij de Lachende Gans. U kunt nog doorvaren richting Buren. De afstand is wel behoorlijk, houdt u dus rekening met het feit dat u nog terug moet varen. Wel een schitterende tocht om te varen.

De Maas:
Wij laten de sloep bij de Zandmeren in Kerkdriel voor U te water. Vanaf daar hebben wij een mooie tocht over de Maas naar Den Bosch, de stad die al jarenlang verkozen wordt tot de gezelligste stad van Nederland. In het centrum vindt u talrijke restaurantjes en terrasjes waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of genieten van een High tea. U kunt aanmeren aan de speciale aanlegsteigers in het centrum van Den Bosch. vanaf daar loopt u direct het centrum in.

De Biesbosch:
De Biesbosch is bekend als een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Als u door de vele kleine geultjes vaart waar u met de sloep nog kunt komen zult u begrijpen waarom. Enige ervaring met het varen van een sloep en het lezen van waterkaarten is geen must, maar wel een voordeel. De Biesbosch is wel onderhevig aan eb en vloed. Zowel in Drimmelen als op andere plaatsen zijn heerlijke restaurantjes waar u van een lunch kunt genieten. De Biesbosch is natuurlijk ook bij uitstek geschikt om onderweg te picknicken op een van de vele daarvoor aangelegde locaties.

Wij hebben 2 losplaatsen voor u, in Dordrecht en in Drimmelen. Beide routes zijn fantastisch om te varen. Geniet van dit stukje oerhollandse natuur.

Het eiland van Maurik:
Dit eiland is bekend om de vele soorten van waterrecreatie. Als u van veel drukte,  gezelligheid en veel verschillende watersporten houdt, is dit gebied helemaal u dingetje. Daarnaast kunt u natuurlijk met de sloep ook de rust vinden in de geweldig watergebied. 
 


Presentatiepagina van Bed & Breakfast In De Betuwe in Opijnen